Küldetésem, hogy a legnagyszerűbb amerikai mentoraimtól megszerzett és magamévá tett tudásom felhasználásával, szeretetem és segítőkészségem erejével Téged is abban segítselek, hogy felszabadítsd és felemeld a saját életedet, hogy megéld azt, aki igazából vagy.

Mint minden sablonmarketinges történetben, itt kéne hogy jöjjön az a rész, hogy mennyire katasztrofális volt az életem, egészen addig, míg rá nem jöttem a titokra, de most az én oldalamon nem ezt fogod olvasni. A múltamnak voltak szebb és kevésbé szép részei, de végső soron, jelen pillanatban nem visz előbbre, ha azzal foglalkozunk.

A Vonzás törvényéről először 2003 környékén hallottam, és abban az időben gyakorlatilag újjászülettem. Elkezdtem megismerni egy másfajta világot, vagyis rájöttem, hogy a világunk és a Földi életünk a szenvedésnél és túlélésnél sokkal többet takar. Bár rengeteg szuper információval, és nagyszerű tapasztalatokkal rendelkeztem, sőt, sokszor ténylegesen használni is tudtam az elveket, az igazi áttörés csak sok-sok évvel később történ.

2013-ban bele kerültem az úgynevezett flow-ba, abban az évben gyakorlatilag minden összejött. Izgatott és lelkes voltam, és nyárra elértem az összes addigi célomat. Egyik alapelvünk, hogy az életünk azért van, hogy fejlődjünk, és amint abbahagyjuk a fejlődést, automatikusan visszafejlődésnek indulunk. Így történt, hogy minden célom elérése után egy túlélő, unatkozó helyzetben találtam magam. Szerencsére csak ideiglenesen.

Egy komoly útkeresés eredményeként, egyre jobb és jobb tanítókra és tananyagokra találtam. Hatalmas áttörést jelentett, amikor először elkezdtem Kevin Trudeaut hallgatni, majd ahogy kerestem az ő általa közvetített információnak a további részeit, egyszer csak azon kaptam magam, hogy Amerikában vagyok, az ismert világunk egyik legcsodálatosabb Mesterelme csoportjának, a Carnegie Principle csoportnak a legelső élő találkozóján. Az volt az a pont, amikor tényleg minden megváltozott. Keresztül repültem az óceánon csak azért, hogy végre tényleg otthon legyek. Legalábbis azok az emberek, az a közeg. Alkalmam volt például megismerkedni, és minőségi időt kettesben tölteni Ed Foremannel, aki Az Egyesült Államok utolsó 150 évének történelmében az egyetlen olyan ember, aki két különböző államból is kongresszusi képviselő volt. Természetesen, az ő érdemei közül ez csak egy apróság. Ő az egyik legnagyszerűbb, legpozitívabb, legfelemelőbb ember, akit abban a tiszteletben van részem, hogy ismerhetek, és a barátomnak tekinthetek. Bármennyire is különleges és nagyszerű emberről van szó, Ő csak egy volt a rengeteg új ismeretségem közül. Egyszerűen szavakkal szinte leírhatatlan mindaz, amit ennek a nagyszerű csoportnak a megismerésével megéltem. Végre olyan emberekre hallgathattam, akiket ténylegesen, az életnek szinte minden területén követendő példának tekinthetek. Azóta a Carnegie Principle csoportnak a VII. szintű tagja lettem, és egyben abban a hatalmas megtiszteltetésben van részem, hogy a Befolyásoló testületének (Influence Council Board) is tagja lettem. Erről a csoportról rövid információt a www.carnegieprinciple.hu oldalon találsz, ha pedig angolul is értesz, felkeresheted a www.carnegieprinciple.com oldalt is.

Személyes Mentorommal, és a Carnegie Principle egyik alapítójával, Don Boyerrel kialakított kapcsolatom, magas taníthatóságom és szenvedélyem, hogy az Amerikában szerzett tudásommal a Magyar emberek életét is jobbá tegyem azt eredményezte, hogy egy hatalmas fejlődésen mentem keresztül, megnőtt az önbizalmam, megtöbbszöröződött a jövedelmem, és ténylegesen, már bizonyíthatóan látom azt a hatást, mellyel másokat is felemelek. Végre ténylegesen ismerem önmagam, és tudom, hogy azért vagyok a Földön, hogy segítsek Neked is felemelkedned. A weboldalon több különböző lehetőség közül választhatod ki, hogy mi az, amivel a te segítségedre is lehetek. Ha ezeket a szavakat olvasod, szinte biztosra veszed, hogy készen állsz arra, hogy a személyes vagy vállalkozói fejlődésedet a következő szintre emeld. Akár személyes mentoráltamként, Mesterelme csoportunk tagjaként, vagy éppen valamelyik könyvem olvasójaként köszönthetlek, tudd:

Az álmod él, és Rád vár, hogy felébredj és valóra váltsd.

Szeretettel,

Dósa Szilárd

Könyveim

A közösség, melyben hozzád hasonló emberekkel együtt érheted el céljaidat.

Close Menu