Hiszem és tudom, hogy most a legjobb helyen vagy, a legjobb időben, pont úgy, mint ahogyan most én is a legjobb helyen vagyok, a legjobb időben. Ráébredtem, hogy minden, ami eddig velem történt, csak azért történt meg, hogy elvezessen ide, és hogy felismerjem a szenvedélyemet és küldetésemet, ami egy olyan erőként hat rám, ami erősebb a tudatos elmémnél, a környezetemnél és minden másnál.

Az elhivatottságom pedig nem más, mint hogy saját életem, tapasztalataim és tudásom megszerzése és átadása által, rengeteg embert segítsek felfedezni a hivatását, kifejleszteni a teljes potenciálját, ezáltal az általa megálmodott élet élni.

Hogy én milyen szerencsés vagyok…

Hány olyan magyar fiatalt ismersz, aki 33 évesen önfejlesztő könyvet ír és ad ki?

Hány olyan magyar fiatalt ismersz, aki ezt amerikai milliomosok társzerzőjeként teszi meg?

A szerencsémhez és hivatásom megtalálásához talán az is hozzájárult, hogy korán, már 14 éves koromban megéltem életem legnagyobb mélypontját, aminél rosszabb lelkiállapotba ember nem is kerülhet, amikor a túlélésemet is csak egy újabb kudarcnak köszönhettem. Mindenki mást hibáztattam, majd éveken át szerencsétlenségben sodródtam.

Ebből az állapotból felébredve viszont 21 évesen már megéltem a földi mennyországot, annak teljességében, azzal a feltétel nélküli boldogsággal együtt, ami minden Földi jónál hatalmasabb és erősebb.

Nem bírok betelni a gondolattal, hogy mennyire szerencsés vagyok. Csodálatos, szerető feleségem van. Jellemzően mosolygós és boldog vagyok. Folyamatosan fejlődök, és egyre jobban érzem magam.

Minden nap, a legcsodálatosabb emberek olvassák lelkesítő írásaimat, akiktől gyakran köszönőleveleket kapok, hogy mennyi energiát, vagy csak egy szükséges lökést kapnak általam, és beszámolnak mindarról a jóról, ami nekem hála éri őket. Olyankor néha még könnyezek is miközben ezeket olvasom.

Mindig is úgy éreztem, hogy csak akkor taníthatok a gazdagságról, sikerről és boldogságról, ha már én magam, ennek minden tekintetében elértem a maximumot. Tudtam, hogy fókuszálnom kell, és nem foglalkozhatok túl sok dologgal egyszerre, ezért már a napi fordításaimmal is fel akartam hagyni, és egy teljesen más üzletbe kezdeni. Pont akkor, hirtelen, mintha az ég üzent volna, megjelent két csodálatos ember, akik megerősítették bennem a hitet és a szenvedélyem tüzét. Aznap minden megváltozott, és eldöntöttem, hogy a hivatásomnak élek, bármi is történjen. Pont.

Már egy ideje akartam könyvet írni, ráadásul önfejlesztő könyvet. Nagyszerű gondolataim voltak ezzel kapcsolatban és egy hatalmas belső konfliktusom is, hiszen bár az emberek 90%-nál jobb helyzetben vagyok, csodálatos életem van, amit senki máséra sem cserélnék el, a pénz és üzleti siker témájában mégsem vagyok hiteles.

Tudtam mit akarok, és lassan megformálódott, majd kibontakozott előttem a megoldás, és most amerikai milliomosok társszerzőjeként adom ki első könyvemet, melyet saját magam fordítottam és írtam, melybe minden egyes betűt saját kezűleg gépeltem, melybe minden szeretetemet és energiámat bele adtam, és most, fizikai könyv formájában manifesztálva jelentetem meg, a te növekedésedért és gazdagodásodért, nem csak pénzben, de szeretetben, egészségben, boldogságban és örömben.

Hiszen, amint barátom Ed Foreman szokta mondani, az életünk a szeretetről, nevetésről és a megéléséről szól.

Close Menu